fbpx
SinevaHome

Създаване на лого и сайт


Синева Хоум ООД

Синева Хоум е иновативен проект за региона на Монтана. Благодарение на подкрепата на Net-Surf, инвеститорите са проектирали прекрасна сграда, разположена в тих и спокоен район, в близост до язовир Огоста и в същото време на 5 мин от града.

Предизвикателството

Да запознаем потенциалните клинети с модерното и ново строителство, което сякаш не е приоритет в района. Да им покажем, че качеството и комфорта не са задължително скъп и ненужен лукс. Да представим в детайли намеренията на инвеститорите.

Решението

Създадохме модерен и функционален сайт, който да отговаря на всички въпроси. Използвахме най-новите тенденции в бранша за представяне на имоти на фаза проект. Улеснихме клиентите, като включихме интерактивни снимки, бърза търсачка и възможност за печат на характеристиките и схемите на избрания имот. Осигурихме лесен достъп до информацията, която се търси при закупуване на имот.

Резултати

Модерна и интерактивна визитна картичка на SinevaHome, която презентира проекта, точно както ще бъде осъществен от инвеститора. Сайтът цели да привлече вниманието още преди началото на стоежа и да оцени интереса към този проект.

Изключително сме доволни от крайния резултат. Сайта е много модерен, функционален и стилен, показва всичко, което е нужно и ни представя по най-добрия начин. Благодарим!

Цветомир Цветков, възложител