fbpx
Lifeholic Ltd.

Изграждане на нов бранд – лого, продуктов дизайн, сайт


За Лайфхолик ООД

Компанията е абсолютно нова на пазара. Създадена е с цел производство и дитрибуция на екологични, натурални сайдери и напитки, които са идеалната добавка към здравословното хранене. Технологията е поверена на специалисти и професори с дългогодишен опит в областта. А производството се подпомага от най-модерни машини и технологии, осигуряващи високо качество на крайния продукт.

Предизвикателството

Изграждане на бранд, концепция и опаковки, отговарящи на определни условия за специфични чуждестранни пазари е доста интересен, но и сложен процес. Проучването на пазара и особеностите на клиентите също са предизвикателство, когато става въпрос за култури, корено различни от нашата. Изграждане на сайт, който да представи всички аспекти на състава и технологията на продуктите и същевремно да е бизнес ориентиран се оказа най-голямата, но интригуваща провокация за екипа ни.

Решението

Месеци усърден труд, няколко големи проучвания и разбира се сформиране на правилния екип. Избистряне на концепцията за позициониране и дистрибутиране, с цел по-ясно имплементиране на идеите в дизайна. Приоритизиране и подредба на процесите и задачите.

Резултати

Създадохме два бранда за нуждите и изсикванията на различните пазари – две лога, два корено различни вида опаковки, две визии, две концепции, две имена с една цел и посока. Обединихме ги под общо послание – изберете здравословния начин на живот (choose your healthy lifestyle). Създадохме дух на компанията, извадихме на преден план една по-обща цел, а имено грижата за нас самите, като основополагаща за дълголетие в кондиция и добро здраве. И продължаваме напред!

Безкрайно сме доволни от съвместната ни работа! So digitaL не само направиха всичко, точно както си го представяхме, но и ни дадоха много идеи, които паснаха на продукта, визията, която търсихме и начинът, по който да ги представим компанията като цяло. Успяха да координират целия процес и да ни дадат правилната посока за действие. В наше лице имат дългогодишен партньор.

Красимир Янков, управител на Лайфхолик ООД