fbpx
KK Invest Group Ltd.

Създаване на лого и сайт


За КК Инвест Груп ООД

КК Инвест Груп ООД е българска компания, със седалище в гр. София, за онлайн търговия на климатична техника и термопомпи. Компанията предлага богат избор от отоплителни уреди на избрани марки с високо качество. Предлаганите продукти са от доказали се през годините производители. КК Инвест груп предлага и услуги свързани с основата дейност, като монтаж, поддръжка, профилактика и т.н.

Предизвикателството

Да представим комапнията на оналйн пазара и да задържим внимението на крайните клинети. Тъй като КК Инвест Груп ООД има опит с корпоративни клинети и големи проекти, целта на сайта и онлайн магазина е да запознаем и битовите потребители с компанията.

Решението

Създадохме лесен и и достъпен сайт с онлайн магазина, за да може клинетите да се запознаят с всички характеристики на продуктите, както и с цените. Могат бързо и лесно да филтрират търсените от тях системи и да получат цялата информация, която им е нужна. Така улесняваме процеса по избиране на подходяща климатична система, като за по-голямо удобство сме интегрирали и калкулатор с препоръчителен характер.

Резултати

Представяме компанията на крайните клинети и проследяване как се възприема. Наблюдаваме положителна тенденция на прекараното време от потребителите в сайта.

Истински професионализъм! Да намериш хора, които са така отговорни и стриктни към работата си е рядкост. Благодарим!

Георги Калинов, управител на КК Инвест Груп ООД