fbpx
Itron Ltd.

Модернизиране на сайта и ребрандиране на компанията.


За Итрон ЕООД

Компанията е специализирана в стандартна и специфична обработка и производство на изделия от алуминий, неръждаема стомана и ковано желязо с над 15 годишен опит. Работи само със строителни компании и е фокусирана в производството и монтажа на различни видове парапети, оргади и козирки.

Предизвикателството

Модернизирането на сайта на една компания, никога не е лесна работа. Имайки предвид спецификата на бизнеса, трябваше да постигнем корпоративно излъчване, но в същото време да вдъхнем и доверие, с помоща на информацията за самата компания, която трябваше да представим подобаващо.

Решението

Преместихме сайта на по-иновативна и модерна платформа. Създадохме подходяща визия, за да покаже най-точно стила на компанията. Разработихме решения, който да пасват на нуждите на Итрон ЕООД. Създадохме ново, много по-разбираемо и модерно лого, което е комбинация между името на компанията и нейната дейност.

Резултати

Успяхме да променим изцяло начина, по който компанията се възприема от новите клиенти. Генерирахме двойно повече запитвания, благодарение на добре структурираната инфомрмация и ребрандирането. Засилихме посещението на сайта с 20% и продължаваме да се радваме на все по-високи резултати.

Страхотна организация и истински професионализъм. След цялостното обновяване на сайта ни, сега продължаваме работа и по неговата оптимизация и реклама. А новото ни лого е просто страхотно! Благодарим!

Асен Големинов, управител на Итрон ЕООД