fbpx
BCC 95 Ltd.

Ребрандиране на компанията и изграждане на нов сайт


За БКК 95 ООД

БКК 95 ООД е създадена през 1995 г. в град Монтана, България. Компанията е водеш производител в металообработването и производството на изделия за бита. Притежава и ръководи три производствени площадки с обща площ от над 75 000 кв. м и персонал от 231 души. Над 90% от продукцията на метални изделия и компоненти се реализира на пазарите на страни от Европейския съюз и Северна Америка.

Предизвикателството

Да променим визията на компанията, но да запазим нейната разпознаваемост е предизвикателство във всеки един етап от развитието на даден бизнес. А когато става въпрос за компания с 18 годишна история, задачата става още по-сложна. Промяната може да носи, както позитиви, така и негативи, затова се отнасяме много сериозно, когато става въпрос за дългогодишни бизнеси.

Решението

Запазване на корпоративните цветове на компанията за по-лесен преход от познатото към новото. Създаване на модерно лого, което да кореспондира с мащабите, дейността и историята на компанията. Създаване на сайт, отговарящ на последните тенденции  в дигиталното пространство, с помоща на най-актуалните технологии на WordPress.

Резултати

С ребрандирането на компанията и създаването на модерна и стилна визия на сайта, БКК-95 ще може да представи дейността си на нови международни пазари. Това дава заявка за компания, която е в крак с новите технологии не само в своята сфера.

Драстичната промяна беше доста трудна в началото, но решихме да се доверим на So Digital и сме много доволни от крайния резултат.

Красимира Петрова, собственик и съосновател на БКК - 95 ООД